Populaire roadtrip

Wanneer je aan Amerika denkt dan denk je aan roadtrips. Met de de auto of camper bezoek je verschillende steden, worden hoge bergen getrotseerd en kan je genieten van de natuurlijke schoonheid.

Ik adviseer om je roadtrip van te voren goed uit te stippelen. Op die manier kom je niet tegen onverwachte verassingen te staan. Wanneer van te voren alles wordt geregeld staat je auto of camper vaak al klaar op het vliegveld. Wel zo handig! Bijkomend voordeel is dat veel camper/autoverhuurbedrijven de optie bieden om het voertuig in een andere stad weer in te leveren. Met behulp van de onderstaande tool worden automatisch de mooiste routes samengesteld.

Tip van Bart: Boek je camper/auto ruim van te voren. Door de grote vraag in met name juni en juli gaan de prijzen snel omhoog.

Een vaak genomen route is Highway 101 richting Los Angeles. Wanneer je deze route van noord naar zuid rijdt heb je een prachtig uitzicht over de Californische kust. En zijn er verschillende uitkijkpunten waar gemakkelijk gestopt kan worden.

Auto huren

Auto huren
vanaf €260 pw
Lees meer

Camper huren

Camper huren
vanaf €260 pw
Lees meer