Alcatraz

De meest beruchte gevangenis van Amerika staat op een klein eilandje voor de kust van San Francisco. Hier werden vroeger de grootste criminelen opgesloten.
Bekijken

Palace of Fine Arts

Het Palace of Fine Arts is het symbool van de creatieve geest van San Francisco, door de unieke stijl is het van de meest opvallende gebouwen van de noordelijke skyline.
Bekijken

Ferry Building

Bekijk dit prachtige gebouw gelegen aan het water of breng een bezoek aan de Ferry Building Marketplace, om een inkijk te krijgen in de lokale keuken van San Francisco.
Bekijken

Angel Island

Het grootste eiland in de baai van San Francisco is Angel Island. Je kunt hier terecht voor verschillende buiten activiteiten, waaronder: wandelen, hiken en fietsen.
Bekijken

Pier 39

Een winkelgebied vol met toeristische attracties op een pier in San Francisco. Hier zijn verschillende restaurants, winkels en natuurlijk de beroemde kolonie zeeleeuwen gevestigd.
Bekijken

Golden Gate Bridge

Bezoek een van de langste, maar vooral beroemdste bruggen van de Verenigde Staten. Een bezoek aan de Golden Gate Bridge mag zeker niet ontbreken op jouw lijstje.
Bekijken

Fisherman's Wharf

Bezoek de oude zeeliedenbuurt in San Francisco en waan jezelf in een echte vissersstad, bezoek daarnaast de verschillende winkels en restaurantjes of doe één van de activiteiten.
Bekijken

Chinatown

Waan jezelf in China wanneer je door Chinatown loopt. Bekijk de unieke bouwstijl, souvenirwinkels, restaurants en ontdek de Aziatische cultuur in het gebied.
Bekijken

Asian Art Museum

Het Asian Art Museum is de thuisbasis van een van de meest complete en beroemde collecties van Aziatische kunst ter wereld. Het museum is toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen.
Bekijken

Aquarium of the Bay

Heb je jezelf ooit afgevraagd wat er onder het wateroppervlak van de San Francisco baai leeft? In het Aquarium of the Bay waan je jezelf in deze onderwaterwereld.
Bekijken

Twin Peaks

Een bezoek aan de Twin Peaks zorgt voor een schitterend 360 graden uitzicht over San Francisco. Het is een van de weinige plekken waar je een uitzicht hebt over de hele stad.
Bekijken

The Walt Disney Family Museum

Ontdek het verhaal van Walt Disney in het Walt Disney Family Museum. Je krijgt een inkijk in de verschillende hoofdstukken in het leven van Walt Disney.
Bekijken

Stadhuis

Het stadhuis is populair vanwege zijn aparte beaux-arts stijl. Maak kennis met de indrukwekkende voorgevel, en binnenkant, van het gebouw. Het is een publiek gebouw, entree is dus gratis.
Bekijken

San Francisco-Oakland Bay Bridge

Met zijn uitgestrekte uitzicht op de baai, de enorme 160 meter hoge toren, zijn asymmetrische vormgeving, is de Bay Bridge een state-of-the-art wonder dat je gezien moet hebben wanneer je San Francisco bezoekt.
Bekijken

Lands End

Land End is een park in San Francisco, het is gelegen in de Golden Gate National Recreation Area. Het park is vooral bekend vanwege de mooie omgeving en de vele wandelroutes die in het park mogelijk zijn.
Bekijken

Kabeltram

San Francisco is een van de weinige plaatsen in de wereld waar mensen nog altijd op een historische Kabeltram kunnen rijden. Een bezoek aan San Francisco is niet compleet wanneer geen tour is gemaakt met dit legendarische rijtuig!
Bekijken

Golden Gate Park

Bezoek het stadspark in het centrum van San Francisco met verschillende mooie bloemen en 7000 verschillende planten en bomen. Een bezoek aan het Golden Gate Park is een absolute aanrader.
Bekijken

Ghirardelli Square

Ghiradelli Square is een populaire attractie voor degenen die graag eten en winkelen. Je hebt hier voor iedereen wat wils: wijnbaren, cafés, restaurants en verschillende winkel mogelijkheden.
Bekijken

Contemporary Jewish Museum

Bezoek het Contemporary Jewish Museum en krijg een inkijk in de verschillende kanten van de joodse cultuur, kunst en geschiedenis aan de hand van tentoonstellingen en programma's.
Bekijken

Baker Beach

Baker Beach is een groot strand in de zuidwestelijke hoek van de Presidio. Wanneer je over het strand loopt heb je een prachtig uitzicht op de Golden Gate Bridge met name tijdens de zonsondergang.
Bekijken

å